tiistai 9. elokuuta 2011

Rokotus 1. Bussimatka 1. ja Hki sightseeing 1.

Alkuviikosta on tullut hienoja uusia kokemuksia Funyalle. Kaikki ei välttämättä niin mielekkäitä, mutta tarpeellisia. Maanantaina käytiin lääkärillä ja ensimmäinen rokotus on saatu. Funya ei kuomannut pistosta ollenkaan. Meni makuulle tutkimuspöydälle ja lääkäri sai nostaa Funyan istumaan kun ei itse oikein jaksanut nousta... ;-))  Pidin namia nenän edessä ja sitä kun nuuhki ei pistosta huomaanut ollenkaan. Tänään ei ruoka ole oikein maistunut, mutta muuten ei rokotuksesta mitään oireita.

Tänään lähdimme bussilla kaupungille. Funyaa hiukan jänskätti kun bussi ajoi pysäkille, mutta koko matkan oli tosi rauhallinen ja jopa nukkui. Kävelimme Elielinaukiolta Kamppiin ihmisten keskellä...kaatosateessa. Funya oli reipas, innokkaana käveli itse vaikkakin häntä alhaalla. Välillä innostui, varsinkin kun ohikulkijat kehui suloiseksi;-)) ja kun näki kolme moottoripyöräpoliisia vierekkäin vartioimassa jotakin tapahtumaa...;))) Tyttö jo uniformujen perään..;-))))


Perjantaina onkin sitten ikävämpi kokemus edessä - maitohampaan poisto.  Toivottavasti oma flunssa pian ohi. Kovin sitkeeltä taudilta vaikuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti