lauantai 6. elokuuta 2011

Lontoon reissumme ei Funyan mieleen...

Sataa, sataa ropisee...ihanaa!! Viimeinen lomaviikko alkaa pian ja sitten onkin Funyalla totuttelemista olla yksin. Onneksi Ida pääsee aikaisemmin koulusta ja tulee Funyan luokse kotiin. Hyvin oli tottunut yksinoloon ennen meidän Lontoon reissua, mutta 4 päivän matkamme jälkeen onkin yksin oleminen vaikeaa. Täytyy harjoitellaa jäljellä olevat päivät. Funya sai olla kotona hoitajan kanssa ettei liikaa ikävöisi. Hoitaja onkin Funyalle ennestään tuttu joten hyvin tulivat juttuun. Funyalla taisi olla hukan liiaankin hyvät oltavat;-)) Funya on ruvennut vartioimaan koko yhtiön piha aluetta haukkumalla kaikille ohikulkijoille. Täytyy yritää hiukan opettaa tavoille...;-))


En tiedä onko rodusta vai yksilöstä kiinni, mutta kovin nopeasti oppinut yöt sisäsiistiksi. Päivälläkin tulee vahinkoja sisään todella harvoin. Myös käskyt/pyynnöt oppii nopeasti. Mukava nähdä elokuun lopulla miten pentukoulutuksessa sitten menee kun silloin on monta koiraa paikalla;-)) ja Zorro-velikin paikalla;-)) Taitaa tulla keskittymisvaikeuksia...
Ensiviikolla onkin edessä ensimmäinen lääkärikäynti - 1.rokotus ja pentuterveystarkastus. Toivottavasti menee hyvin ja ettei Funya saa kauhukokemuksia lääkäristä.


Funya ei välitä mistään herkkupaloista, tai ainakaan niistä joita kokeiltu, mutta siankorvat ovat Funyan SUUUURTA HERKKUA;-) kiitos vaan Funyan "siskon" antamaan vinkkiin;-))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti