torstai 18. elokuuta 2011

Rasvapatti ??

Eilen pestäessäni Funyaa huomasin aika ison patin ihon alla. Säikähdin ensi ja mielessä kävi vaikka mitä kauhuuksia, mutta tuli onneksi nopeasti mieleen että olisikohan kyse rasvapatista? Menemme kuitenkin tänään lääkärille varmistamaan asia. On tietenkin mahdollista myös että joku amppari tai vastaava olisi pistänyt, mutta ihossa ei näy minkäänlaista jälkeä eikä patti arista.

Aivan mahtaavaa oli taas nähdä sisaruksia tiistaina temmeltämässä Alman pihalla. Vauhtia riitti ja kaksijalkaiset saivatkin ”juosta” katsomassa missä pennut luuraavat... no siellä mutakuopassa tietenkin. Pihalla oleva kultakalojen vesilähde sai uusia uimareita – onneksi heidän vielä ollessaan suht. puhtaita. Uinnuin jälkeen olikin mahtavaa riehua löysässä hiekassa ja sitten vielä mutakuopassa. Varsinkin vaaleita sisaruksia ei olisi tunnuistanut, jollei hännän pituus olisi tiedossa (töpö, puoli ja pitkä;-)) Funya ”sukat” olivat myös mustat. Kotiinlähtö tapahtui puutarhasuihkun kautta autoonJ

Funya nukkui koko kotimatkan ja kotona odotteli täydellinen pesu ja sukat jalkaan ;-) !  Seuraavaa tapaamista odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti