lauantai 30. heinäkuuta 2011

Funya villinä ;-)))

Aika vierähtää temmeltäessä! Ei tarvitse juurikaan miettiä mitä loma päivänä tekee kun ensin noustaan ylös klo 6 ja mennään ulos - viimeiset 5 yötä ei Funya ole tehnyt sisälle tarpeita, päivisin tulee lipsahduksia. Kun tullaan sisään laitan ruuan vetäytymään ja "menemme" takaisin nukkumaan. Seuraavan kerran noustaan n. 8.30 ja sitten pissille, sisälle syömään ja sitten ulos tekemään isommat tarpeet. Päivään mahtuu pidempiä uni jaksoja ja villejä leikkejä ja täystuho sessio;-))) Kengät, pari mekkoa ja leggingsit ovat saaneet uuden tyylin - "Uuno Turhapuro rules". Funya on iltaisin ihan villinä, juuri ennen yöpuulle menoa. Tekee ulkona kaikn sen minkä tietää olevan kiellettyä, sisällä verhot, kukat ym ym saa kyytiä. 22 aikoihin nukahtaa ja kun itse menen sänkyyn kannan Funyan omaan petiin - ihan lötkönä ja unessa kuin pieni vaaveli.


Kuluneella viikolla kävimme pentutapaamisella Zorro-veljen luona. Tällä kertaa ei pennut arastellut yhtään vaan ryhtyivät heti tosi toimiin. Jännä nähdä että "blondit" temmelsivät keskenään ja "bläkit" menivät omia menojaan. Välillä sekoittivat pakkaa, mutta palasivat sitten omaan jengin;-)))) Seuraava tapaaminen 16.8 Alman luona. Sinä viikolla pennut tulevat 12 vk ikään ja rokotus lähestyy. Sitten kun kaikki rokotettu menemme Rajaraareen - koirien ulkoiluttamissaareen, ja pidämme pentutapaamisen siellä.


Kävimme Funyan kanssa viikolla myös äitiäni moikkaamassa. Funya ihastui sammaleeseen ja laittoinkin pihaa hiukan uuteen uskoon. Mummolassa kun on niin iso piha että siellä voi juosta oikein kunnolla.


Olemme harjoitelleet yksin oloa myös silloin kun olemme kotona. Hyvin on ruvennut sujumaan. Funya oli 3,5 h yksin kotona kun käytiin asioilla ja naapurimme mukaan Funya oli ollut hiljaa. Hiljaa hyvä tulee...

Eilen perjantaina käytiin moikkaamassa työpaikalla olevia "neitokaisia" (rouvia). Funyaa jännitti hetken, mutta noin 5 min. kuluttua oli jo tottunut uusiin tuttavuuksiin.


Funyalla on jonkunlainen uhma tullut viimeisten päivien aikana. Tekee ihan tahallaan kaikkea mitä ei saisi. Rohkaisee itsensä välillä hiukan liikaakin ja lähti juoksemaan kohti kaksi tosi isoa kultaista noutajaa... minä juoksin perässä minkä pystyin. Onneksi Funyaa rupesi pelottamaan kun tuli lähelle ja jäi noin metrin koirista. Funya myös karkasi naapurin pihalle aidassa olevasta raosta ja innoissaan katseli että täällä sitä ollaan... minä taas vauhdilla perässä, en kuitenkaan aidan läpi;-)) Tänään ei kävellä kunnolla vaan hypitään mekossa ja jaloissa koko matkan, Funyaa hiukan harmittaa kun pysähdyn aina kun hyppii ylös, mutta kun on hetken harmitellut asiaa rupea vetämään joka suuntaan ja leikkimään. Siinä kun olen paikallani niin Funya rauhoittuu ja matka jatkuu... Nyt on sitten päiväunien aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti