maanantai 25. heinäkuuta 2011

Itseppäinen tyttö... ;-)

Sunnuntai 24.7

Porvoon reissu meni hyvin. Funya on reipas autossa. Nukahti taas lähes heti kun olimme lähteneet matkan. Funya tapasi Idan isänsä perheen. Hiukan jäännittävää myös Funyalle, mutta äkkiä reipastui.
Funya on hienosti oppinut istumaan ja tulemaan luokse. Luokstulo toki hiukan hakusessa välillä, ainakin jos sattuu juuri sopiva hiekkakuoppa tai joku hyvän makuinen keppi löytymään ;-))

Funya jäi ensimmäisen kerran viime perjantaina yksin. Lähtiessäni kauppaan oli Funya alakerrassa, rappusissa oli portti ja se oli kiinni. Kuitenkin kun tulin kotiin oli Funya yläkerrassa, tehnyt sinne paperille pökäleet ja surkutteli kun ei portaita uskaltanut tulla alas – onneksi! Kauan ihmettelin miten se oli sinne päässyt, mutta selvisi että Funya sai portin auki jos ei varmuuslukkoa laita kiinni. Onneksi ei mitään sattunut Funyalle ja ettei tippunut alas portaita...

Tiistaina onkin sitten seuraava pentutapaaminen Niipperissä Zorron luona. Päästään taas vaihtamaan kuulumisia puolin ja toisin pentujen päivistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti