torstai 29. elokuuta 2013

Toipilas

Viime perjantaina vein Funyan operoitavaksi. Bruno oli mukana sillä oli rokotuksen aika.
Funyalle annettiin rauhoittavaa ja sitten Bruno rokotettiin. Funya taisteli vastaan ja yritti pysyä istumassa, mutta autoin hänet makuulle. Bruno kävi siinä puskemassa pari kertaa että nyt leikitään ja kun kaveri ei reagoinut meni Bruno viereen makaamaan ja välillä kävi nuolemassa Funya nenää,-))

Poislähtiessämme meni Bruno pariin otteeseen oven luokse - "että eihän me kaveria tänne jätetä".

Leikkaus sujui hyvin ja Funya tuli hoiperrellen, häntää hiukan heilutellen vastaan. Käveli itse hitaasti autoon ja sieltä kotiin. Ilta meni nukkuessa. Ihan pikkuisen vikisi pariin otteeseen mutta todella rauhallinen. Ulos asioille ei suostunut lähtemään ja olikin tehnyt tarpeet yöllä sitten sisälle. Seuraavana aamuna menimme sitten ulos.

Puristusside poistettiin 2 vrk jälkeen - se olikin hiukan haasteellista sillä piti leikata pari tikkiä joilla tämä oli ommeltu kiinni ja Funya ei millään olisi halunnut päästää koskemaan. No onnistui kuitenkin ja sen jälkeen liikkuminen vaikutti helpommalta.

Nyt on kulunut 6 päivää ja Funya mielellään jo juoksisi ja haluaisi Brunonkin kanssa jo leikkiä, mutta vielä saa odottaa. Huomenna kipulääkitys viimeistä kertaa ja tikkien poisto viikon kuluttua - siihen asti kauluri päässä.

Kyllä koirat toipuu ihan ihmeellisen nopeasti!! Ei voi muuta sanoa! Kovasti odotellaan metsälenkkejä Funyan kanssa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti