lauantai 29. kesäkuuta 2013

Funya "isosiskona"

Viikko sitten toimme Brunon kotiin. Bruno on tänään 8 vk. Funya oli aluksi erittäin epäileväinen eikä halunnut olla edes samassa kerroksessa missä Bruno oli. Funya oli kuitenkin kiinnostunut ja tuli kurkkailemaan välillä mutta kun Bruno tuli lähemmäs meni Funya pois. Vaikutti siltä ettei Funya tiennyt miten olla tollaisen pirpanan kanssa. Tätä ei kestänyt kuin noin vuorokausi ja siitä sitten kehittyi läheinen kamu suhde;-))

Bruno näykkii Funyan korvia, tassuja, huulia ym ja Funya vaan jaksaa. Jos Bruno vikisee tulee Funya heti paikalle tarkistamaan mikäs on;-)) Temmeltävä paljon yhdessä ja mahtavaa nähdä miten varovainen Funya osaa olla. Tämä video otettu toisena päivänä ja tässä tekevät tuttavuutta, sanomalehdetkin lennellyt sinne tänne;-))

Hiukan olen tässä miettinyt Funyan ilmoittamsta syyskun näyttelyyn, jos vaan maltan pitää turkkia pidempänä. Bruno olisi tarkoitus viedä loppuvuonna pentunäyttelyn. Funyalla kesäloma Hakuilusta nyt pari viikkoa ja sitten jatketaan;-)) Bruno menossa rokotuksen jälkeen koirakoulu kompassiin leikkitunnille,-)) - tätä saadaan odottaa vielä useita viikkoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti