keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Juoksut + hakua + hellanlettas

Funyan juoksut alkoi tuossa 2,5 viikkoa sitten. Ensimmäisten ja toisten juoksujen väli oli n. 10 kk - sinäänsä aika pitkä. Funyalla on runsaat juoksuvuodot, joten sinäänsä hyvä ettei tulekaan liiaan usein.
Neiti on niin ladylike pöksyineen. Yöllä vetää pöksyt pois jalasta...muuten on aika alakuloinen kotona ja haluaakin olla kovin lähellä - on sillai hellanlettas fiiliksellä. Eilen olimme hakua treenaamassa ja siellä Funya kuitenkin keskittyy hakuun eikä kaikkiin metsässä oleviin hajuihin.
Aloitamme treenit hallintatreeneillä. Funyalle otettiin edelleen maalimiehiin tutustumista ja sitten mielikuva lähtöjä. Hienosti meni - Funya jäi hyvin maalimiehen luokse piiloilla.
Etsiminen meiltä sujuu hyvin ilman apuja, mutta pitää parantaa maalimiesmotivaatiota ensin.
Tulevana viikonloppuna menen maalimieheksi hälytreeneihin. Aamulla 8.30 aloitetaan alueen tallaaminen ja ensimmäinen koirakko tulee n 9.45.  Harmi ettei Funya voi olla mukana. Ei muuta kun uudestaan metsään kun tulen kotiin. Taitaa kohta sammal kasvaa päälle. Sunnuntaina onkin sitten Funyan 2 v. syntymäpäivä. Otetaan sitten perhepotretti;-))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti