sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Mallilonkat!!!

Funyalla kun on ollut hiukan tapaturmia talven mittaan ajattelin tarkistuttaa lonkat. Hiukan olin huolissani, olen kuullut että lonkat olisi paras kuvauttaa kuukautta ennen juoksuaikaa tai sen jälkeen. Funya kovasti merkkaa ja urokset ruvennut siitä kiinnostumaan, joten luulisin niiden olevan erittäin lähellä.

Menimme kuitenkin kuvauksiin Mevettiin Per Axelssonin hoiviin. Aivan ihana lääkäri;-) Funya rauhoitettiin ja se vaikuttikin nopeasti. Sain metallipuvun päälleni ja olin lääkäriä avustamasssa etutassuja napakasti kiinni pitäen. Kuvien valmistuttua tokaisi lääkäri " Mahtavat lonkat, Mallilonkat" " Selvät A:t. Kyynärnivelet 0. Vitsi mikä fiilis!!! Lääkäri kyseli mitä Funya harrastanut ja ilmoitinkin että nyt voimme edetä treenaamaan Espyn hakuryhmässä.  Jännä nähdä onko kenneliitto niistä samaa mieltä...

Funya sai herätyspiikin ja se vaikutti pikku hiljaa. Haparin askelin kuljimme autoon. Koko ilta meni nukkuessa, mutta seuraavana aamuna Funya oli ennallan.

Nyt olen käynyt Espyn teoria osuuden ja olemme menossa soveltuvuus testiin tulevana viikonloppuna. Sen jälkeen onkin aika ilmoittautua kurssille;-))

Laitan uutta kuvaa pikapuolin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti