lauantai 3. joulukuuta 2011

Agility- ja PK-haku treeni kuulumisia!

Viikolla olimme agility treeneissä ja Funyan osalta se ei kovin hyvin mennyt. Innoissaan menee esteitä läpi, mutta liiankin innoissaan. Aina esteen, putken ym. jälkeen Funya hyökkää mun hihaan, lahkeeseen ihan vauhkona. Kouluttaja otti käyttöön sellaisen paine pullon jolloin Funya hiukan rauhottui. Koirat meni vuoron perään rataa läpi, ensin A, este, tunneli, valssi ja sitten este, pussi  ja viimeiseksi vielä toinen tunneli. Ensi viikolla taas uudet treenoit;-))

PK-hausta ollaan innostuttu. Funya reipastuu ihan silmissä. Tänään Funya veti hihnassa ihan mahdottomasti kun huomasi että taas mennään metsään syömään;-)) meni innostuneena makkararingissä hakemaan nameja muilta. Vielä ei aloitettu Funyan osalta hakua. Mahdollisesti seuraavalla keralla, mutta vaan jos Funya valmis siihen. Treenien jälkeen onkin kivaa kun kaikki koirat saavat temmeltää keskenään ja onhan mukana myös Funyan sisko Frida.

Huomenna onkin pentutreffit pitkästä aikaa! Kiva nähdä muistaako pennut toisensa ja miltä kaikki näyttävät;-)) Taitaa veli olla jo aikamoinen jässikkä. Funya on nyt 6,5kk, painoa 15,4 kg.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti