maanantai 14. marraskuuta 2011

Punainen nauha!!! luokkansa ainoana osaanottajana;-))

Nyt on elämämme ensimmäinen näyttely koettu. Kaiken kaikkiaan vesikoiran pentuja oli 5, yksi uros 5-7kk luokassa, kolme urosta 7-9 kk luokassa ja Funya ainoana narttuna 5-7kk luokassa. Funya sai kovasti kehuja muilta osaanottajien omistajilta. Monet sanoivat Funyan oleva Lady-like ja mahtavan värinen. Funya käyttäytyi hienosti siihen asti kunnes oli meidän vuoro astua kehään. Minua jännitti todella paljon ja Funya varmaankin aisti sen. Tuomari tuli tervehtimään ja Funya otti pari askelta taakse päin. Tuomari osasi onneksi houkutella Funya luokseen ja sitten ei Funya enään rauhoittunutkaan. Kun lähdimme ravaamaan kehässä Funya hyppi minua kohti koko ajan. Juostiin siinä vaikka kuinka monta kierosta ja sitten kehäavustaja sanoi että voisin yrittää kävellä reippaasti, sitten Funya edes hiukan käveli vierellä...tarina jatkuu...meidät ohjattiin tuomarin eteen ja Funyan piti seistä hienosti pidemmän aikaa, ongelmana vaan oli se että kommennosta ”stå” Funya istui alas ihan kuin olisi mieltään osoittanut. Hetkeksi sain Funyan seisomaan niin että tuomari kuitenkin pystyi antamaan lausunnon. Ainoana narttuna luokassaan sai Funya kuitenkin punaisen nauhan – vaikka käytös ei kylläkään sitä olisi ansainnut;-)) Yllättävän hyvän lausunnon Fynya kuitenkin sai :

6kk, hyvärunkoinen, luonnollisesti vielä kovin pentu. Saa kasvaa vielä raajakorkeutta & jäntevöityä ylälinjan osalta. Hyvä päänlinja & pureta. Sopivat kulmaukset & käpälät. Vielä pentukarva. Liikkuu sopivalla askelpituudella & varsin yhdensuuntaisesti silloin kun haluaa. Tarvitsee paljon harjoitusta, mutta perusluonne avoin & mukava.

Itselle jäi kyllä hölmö olo, yksin kehässä ja kaikki meni ihan maton alta.  Minua jäi eniten harmittamaan että itse jännitti sen verran että se tarttui koiraankin... harjoitusta, harjoitusta ja harjoitusta... Nyt on Funya ja äiskä ihan väsyksissä.... Ensi viikonloppuna hiukan erilaiset kuviot, PK-haku kokeilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti