lauantai 8. lokakuuta 2011

Kuulumisia ja pentuagilitya odotellessa!!

Aika kuluu niin äkkiä!! Oltiin viime viikonloppuna pentutreffeillä sisaruksia tapaamassa Rajasaaressa. Minä olin vielä toipilaana, mutta sehän ei Funyan menoa haittaa, joten mentiin tapaamiselle... kiva oli taas nähdä kaikki. ”Lapsukaiset” kovasti kasvaneet ja kaikkien turkki trimmattu. Funya juoksi heti mereen uimaan kun tultiin rannalla ja sieltähän tulikin sisaruksia perässä;-))) vaikkakin jokunen vahingossa...  ;-))).

Rannalla oli paljon erilaisia koiria, isoin painoi 80 kg (jos oikein muistan). Meidän harmiksemme Funyaa nappasi pieni vinttikoira takapuoleen ja Funya pelästy. Onneksi ei saanut traumoja, ei ainakaan kotona ulkoillessa olla huomattu.
Funya on niin kova uimaan, otin kännykällä pari kuvaa, mutta ei oikein onnistuneet kun Funya ei ole paikalla hetkeäkään;-))




Kovasti ollaan harjoiteltu sivulle, seuraa ja paikalla oloa. Funyan lempipuuhia kotona on namien etsiskely. Etsintä jatkuu kauan vaikka namit on jo kaikki löytynyt;-)) Funyalla on jännä tapa imeskellä pehmonallen nenää – samalla hieroo varovasti tassuilla nallen
naamaa. Näittää siltä kun
imisi maitoa??
Huomenna on jännäpäivä – ensimmäinen agility pentukoulutus Konalassa. Toivottavasti Funya innostuu ja saataisiin tästä mukava harrastus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti