perjantai 14. lokakuuta 2011

Ilmoittautuminen pentunäyttelyyn ja muuta Funya tohinoita!

Nyt on koettu ensimmäinen karkureissu... ONNEKSI erittäin lyhyt sellainen. Funya ei ole koskaan lähtenyt niin ettei näkisi minua, mutta eilen kun tulimme takapihan portin kautta ulos enkä ollut vielä laittanut hihnaa päälle kuuli Funya ystävänsä kauempaa ja otti jalat alleen - huusin perään, Funya tuli käväisemään mutta ennen kuin sain otettua kiinni lähti Funya menemään suoraan ystävänsä luokse. Onneksi ystävän omistaja otti Funyan kiinni. Rohkeutta on tullut jo niin paljon lisää ettei mamma pysy ihan mukana;-))
Lähiaikoin pitäisi käydä hankkimassa näyttelypanta/hihna. Funya on menossa pentunäyttelyyn marraskuussa - tarttee varmaankin harjoitella sivulla juoksemista sekä paikalla seisomista. Sunnuntaina onki sitten taas agility tunti. Ensimmäinen tunti viime sunnuntaina meni hyvin ja Funya tykkäsi - varsinkin tunnelista (niin tai siis sitten kun rohkaisi itsensä ensin). Pujottelu menikin jo alottelijalle loistavasti - toki välillä hutiloiden;-))) Pelottavin taisi olla puomi, mutta suoritettiin se kuitenkin, vaikka Funya nostettiin alkumetrin.
Ensi viikonloppuna olemme ajatelleen käydä Hyvinkäällä tutustumassa näyttelytoimintaan. Siellä on Spanieliliiton järjestämä näyttely. Tapaamme mahdollisesti sisarukset jälkeenpäin. kaikkea jännää luvassa lähiaikoina.... ;-)))))))))))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti